20 years together

Адв. Бояна Милчева ще вземе участие в специално събитие, организирано от Фондацията на комисиите за разрешаване на спорове

07 Ноември 2017

Адв. Бояна Милчева, ръководител на Отдела по строително право на „Димитров, Петров и Ко.“ и член на Фондацията на комисиите за разрешаване на спорове (DRBF), ще вземе участие в специално събитие, организирано от DRBF, което ще се проведе на 09-10.11.2017 г. в гр. Кюстендил.
 
Събитието под надслов „Срещнете се със съседите“ е само с покани и цели да събере възложители на обществени поръчки за инфраструктурни проекти от България и Македония и експерти с международен опит от Англия, България и Македония. На фокус ще бъдат поставени добрите практики за планиране, представяне на искове и разрешаване на спорове при договорните условия на FIDIC и уникалната превантивна роля на Комисиите по споровете.
 
Основна част от събитието ще представлява разглеждането на казус, свързан с инфраструктура, под формата на ролева игра. Адв. Милчева е поканена да изпълнява ролята на член на Комисията по споровете, която ще участва в разрешаването на казуса.
 
« Предишна  Следваща »