20 years together

Адв. Десислава Кръстева ще бъде лектор на ISACA Day 2017

30 Октомври 2017

Адв. Десислава Кръстева, ръководител на Отдела по защита на личните данни на „Димитров, Петров и Ко.“ и един от най-изтъкнатите специалисти в тази област в България, е поканена да изнесе лекция в рамките на второто издание на ISACA Day, което ще се проведе на 02.11.2017 г. в Капитал Форт, София.
 
ISACA е акроним за Information Systems Audit and Control Association, или Асоциация за одит и контрол на информационни системи. ISACA е неправителствена организация с нестопанска цел, световен лидер в управлението, сигурността, контрола и обезпечаването на ИТ. Основана е през 1969 г. като EDP Auditors Association (Electronic Data Processing Auditors Association). Асоциацията се е посветила в служба на професионалистите, ръководещи ИКТ. Филиалът на асоциацията в София е основан през 2007 г. и е регистриран според българското законодателство като организация с нестопанска цел.
 
Тазгодишното издание на ISACA Day ще разгледа множество интересни и актуални теми от сферата на ИТ. Адв. Десислава Кръстева ще има честта да закрие събитието с презентация, целяща да разясни правните аспекти на Общия регламент относно защитата на данните (GDPR).  
 

 

« Предишна  Следваща »