20 years together

DPC консултира team.blue по придобиването на българското дружество „Суперхостинг“

20 Юли 2020

DPC консултира team.blue – водещо дружество в сферата на дигиталното консултиране на предприемачи по придобиването на българското дружество за уеб хостинг услуги „Суперхостинг“.

team.blue следва своята стратегия да моделира технологиите и да предоставя качествени дигитални услуги за бизнеса по цял свят и разширява присъствието си в Централна и Източна Европа с придобиването на българското дружество. Доставчикът на уеб хостинг услуги „Суперхостинг“ е лидер на пазара в България, специализиран в предоставянето на услуги за професионален уеб хостинг, домейни и виртуални сървъри (VPS).

team.blue работи с над 2 милиона клиенти в Европа и разполага с повече от 1000 експерти, ангажирани в обслужването им и тепърва ще разширява присъствието си в България и региона.

Екипът на DPC беше оглавен от Зоя Тодорова, ръководител на отдела по корпоративно право и сливания и придобивания, със съдействието на съдружника Бояна Милчева и адвокатите Поля Димитрова и Росица Василева. Нашите екипи по технологично право и интелектуална собственост също участваха активно във фазата на правния анализ, ръководени от съдружниците Десислава Кръстева (Технологии и данни) и Биляна Ангелова (Интелектуална собственост) и подкрепени от старши адвокати Ася Владимирова и Никола Стойчев, както и адвокатския сътрудник Радослава Макшутова.

« Предишна