20 years together

DPC бележи четворен успех в класацията WWL Data 2021

22 Декември 2020

Who’s Who Legal (WWL) – един от водещите световни справочници за адвокати, обслужващи различни сектори на бизнеса, обяви класацията си в областта на данните за 2021 г. и с радост споделяме, че 4 от общо 6 класирани адвокати за България са от екипа на DPC.

Един от създателите на DPC проф. д-р Георги Димитров е възхваляван като идеолог“ и „пазарен лидер“ с двадесетгодишен опит в консултирането на дружества и държавни органи по всякакви въпроси, свързани със защита на данните и право на информационните и комуникационните технологии. Той е препоръчан и в четирите категории на областта „Данни“ – „Сигурност на данните“,  „Информационни технологии“, „Телеком и Медии“, и „Защита на личните данни“.

Георги Димитров и ръководителят на отдела по защита на данните на DPC адв. Десислава Кръстева са признати също за българските Лидери на мисълта в областта на данните. Проучването на WWL показва, че Десислава е „безспорно един от най-добрите адвокати в областта на защита на данните в България“. Препоръчана е в категориите „Защита на личните данни“, „Информационни технологии“ и „Сигурност на данните“.

Адв. Биляна Ангелова и д-р Мартин Захариев влизат в класацията за първи път, съответно в категориите „Информационни технологии“ и „Защита на личните данни“.

Страхотна работа Георги, Десислава, Биляна и Мартин! Истински се гордеем  с вас и сърдечно благодарим на нашитe клиенти и колеги за подкрепата и признанието!

Можете да видите класацията на WWL за България в областта на данните тук, а на лидерите на мисълта тук.

 

« Предишна  Следваща »