20 years together

Проф. д-р Георги Димитров посети най-големия китайски технологичен форум

20 Ноември 2017

Проф. д-р Георги Димитров, ръководител на Отдела по право на информационните и комуникационни технологии в „Димитров, Петров и Ко.“ посети Китай в качеството си на участник в Dragon-Star Plus, проект финансиран от Европейската комисия по рамкова програма „Хоризонт 2020“.
 
В рамките на проекта беше организирана бизнес делегация в Шанхай и Шънджън, два от най-динамично развиващите се градове в Китай, по време на Китайския панаир на високите технологии за 2017 г., който се проведе от 16 до 21 ноември. Китайският панаир на високите технологии е едно от най-големите събития за стартиращи компании в света с повече от 3000 изложители от около 40 различни страни.  
 
Проф. д-р Георги Димитров и останалите участници в делегацията имаха възможността да се включат в различни събития, включително Бъдещето на производството – Европейско-китайски мозъчен тръст за наука  технологии и иновации 2017 в Шанхай, Китайски високотехнологичен форум 2017 г., Китайско-европейска обиколка на Шънджън за развойна дейност и иновации 2017 г., срещи с представители на бизнеса (B2B),  обиколка на Китайския панаир на високите технологии за 2017 г. и бизнес посещения на китайски организации, работещи в областта на изследванията и иновациите.
 

Добави описание

« Предишна  Следваща »