20 years together

Проф. д-р Георги Димитров взе участие в ежегоднoто събитие на Global Leaders Forum на тема „Данни, подривни иновации и технологии“ в Лондон

23 Ноември 2017

Проф. д-р Георги Димитров, ръководител на отдела по право на информационните и комуникационни технологии в „Димитров, Петров и Ко.“, участва във 2-рия годишен форум на тема „Данни, подривни иновации и технологии“, проведен от Global Leaders Forum на 20-21.11.2017 г. в Лондон. Global Leaders Forum е ексклузивно онлайн общество, достъпно единствено за членове, а събитията му са насочени към конкретен сектор и са предназначени за ръководители, висши служители на регулаторни органи, юристи и бизнес консултанти на глобално ниво. Корпоративни ръководители, старши юрисконсулти и висши служители на регулаторни органи могат директно да кандидатстват за членство, докато професионални и бизнес консултанти могат да се присъединят към организацията само с покана, каквато проф. д-р Димитров получи през 2016 г.
 
Тазгодишният глобален форум „Данни, подривни иновации и технологии“ събра компании и консултанти от цял свят, които обсъдиха актуални въпроси и тенденции. Програмата включваше както международни правни анализи, така и бизнес и икономически поглед от най-високо световно ниво от ръководители и участници в сектора. Сред обсъжданите теми бяха „Машинно обучение и изкуствен интелект: новите предизвикателства в защитата на данните, лицензирането на софтуер и правната отговорност“, „Преглед на правната рамка относно киберсигурността“, „Стартиращи фирми в областта на технологиите: основни правни въпроси“, „Финансови технологии и блокчейн: правни възможности и предизвикателства“ и др.
 

 

« Предишна  Следваща »