20 years together

Девет адвокати от екипа на DPC са отличени от IFLR1000

12 Октомври 2020

Справочникът на водещите адвокатски кантори, практикуващи финансово и дружествено право, IFLR1000 публикува класацията си на водещите адвокати за всяка юрисдикция. С девет души в индивидуалното класиране, Димитров, Петров и Ко. (DPC) е една от двете кантори с най-много класирани адвокати в България.

Радина Томанова и Пенчо Станчев влизат в класацията на IFLR1000 за първи път като Изгряващи звезди (Rising Stars), но според нашата правно-астрологична прогноза, изкачването им ще продължи и през следващите години. Радина печели признание за работата си в областта на сливанията и придобиванията (M&A), а Пенчо в областите на развиване на проекти (Project development) и преструктуриране и несъстоятелност (Restructuring and insolvency).

Съдружниците Бояна Милчева, Зоя Тодорова, Христо Нихризов, Методи Байкушев, Александър Тодоров и Георги Димитров затвърждават позициите си на високо ценени експерти (Highly regarded), а Богдан Петров се изкачва до експерт-консултант (Expert Consultant) – най-високото отличие в индивидуалното класиране на IFLR1000.

Тези постижения се дължат както на професионалните умения и труд на всеки от класираните адвокати, така и на подкрепата и усилията на екипа зад тях.

Индивидуалното класиране на IFLR1000 за България можете да видите тук.

 

« Предишна  Следваща »