20 years together

Радина Томанова стана национален представител на AIJA за България

25 Септември 2020

Радина Томанова, адвокат в Димитров, Петров и Ко., е избрана за национален представител за България в Международната асоциация на младите адвокати (AIJA). Новата позиция на Радина идва като признание за успешната й работа през последните няколко години като лице за контакт на AIJA за България. AIJA е единствената глобална асоциация, посветена на адвокати и юрисконсулти на възраст до 45 години, предоставяща на младите юристи изключителни възможности за международни контакти, обучение и развитие.

Понастоящем AIJA има 4000 членове и поддръжници в 90 различни страни, свързани в пъстра общност, тъй като членовете идват от адвокатски кантори от всякакви размери и култури. Асоциацията има за цел да отстоява и активно да подкрепя основните принципи на правото, като принципите на правовата държава и правата на човека.

За Радина, чиято практика е насочена основно към дружественото и търговското право, трудовото право, проблеми на конкуренцията и обществени поръчки, това повишение в структурата на асоциацията е истинска чест. То я мотивира да популяризира още по-активно дейностите на AIJA сред младите български юристи.

 

« Предишна  Следваща »