20 years together

ТРИМА ОТ СЪДРУЖНИЦИТЕ В „ДИМИТРОВ, ПЕТРОВ И КО.“ СА ОТЛИЧЕНИ В ПРЕСТИЖНИ МЕЖДУНАРОДНИ КЛАСАЦИИ

02 Март 2020

Биляна Ангелова, Бояна Милчева и Методи Байкушев, съдружници в „Димитров, Петров и Ко.“ (DPC), са отличени за високите си постижения в своите сфери на дейност от три международни правни директории.

Биляна, чиято практика е фокусирана върху правото на интелектуална собственост, се нарежда сред най-добрите юристи в областта на търговските марки в света според World Trademark Review (WTR). „Динамична, ефективна и внимателна“ – така клиент, цитиран от WTR, описва Биляна и допълва, че тя върши работата си отлично и последователно.

Бояна, която ръководи oтделите по строително право и данъчно право на „Димитров, Петров и Ко.“, е отличена като Thought Leader в строителното право (за България) и Global Leader в същата сфера за 2019 г. от Who’s Who Legal (WWL). „Високата оценка на работата ми от страна на WWL е резултат от дългогодишните усилия на целия отдел по строително право на DPC“, споделя Бояна. „Тя доказва, че можем да посрещаме нуждите на клиентите си и да им оказваме подкрепата, която заслужават, само когато постоянно задълбочаваме специализацията си.“

Методи, който ръководи отдела по разрешаване на спорове на „Димитров, Петров и Ко.“, попада в реномирания списък на Chambers Global в категория Dispute Resolution (Разрешаване на спорове). От изданието отбелязват, че клиентите ценят „ясната визия и бизнес мисленето“ на Методи.

Поредното международно признание за адвокати на „Димитров, Петров и Ко.“ само по себе си е повод за радост. По-важното обаче е, че то мотивира допълнително целия екип на кантората да продължава да предоставя отлични правни услуги на български и международни компании и публични институции.

 

За DPC

„Димитров, Петров и Ко.“ (DPC) е адвокатско дружество, което предлага правни услуги с фокус върху области като дружествено право, банково и финансово право, защита на данни, трудово право, право на интелектуална собственост, обществени поръчки, недвижими имоти и вещно право, разрешаване на спорове и право на информационните и комуникационни технологии. Разрастващият се екип от висококвалифицирани юристи на кантората консултира водещи български и международни компании и държавни институции. Най-уважаваните правни издания в света, сред които The Legal 500, IFLR 1000 и Chambers and Partners, препоръчват „Димитров, Петров и Ко.“ като една от най-надеждните правни кантори в България.

« Предишна  Следваща »