20 years together

Зоя Тодорова поема представителна функция в Европейския регионален форум на Международната асоциация на адвокатите

03 Февруари 2020

Зоя Тодорова, съдружник и ръководител на отделите по дружествено право, сливания и придобивания и конкурентно право в „Димитров, Петров и Ко.“ (DPC), е сред новоизбраните ръководни членове на Европейския регионален форум (European Regional Forum, ERF) на Международната асоциация на адвокатите (International Bar Association, IBA).

Усърдната работа и сътрудничеството на Зоя с организацията в качеството ѝ на представител за България в Съвета на ERF през последните две години, получава висока оценка с назначаването ѝ като отговарящ за връзките с останалите регионални форуми на IBA, покриващи географските зони на Африка, Азия и Тихия океан, Латинска Америка, Арабския полуостров и Северна Америка.

Регионалните структури на IBA дават възможност на членовете на организацията да обменят информация и възгледи относно законите, практиките и професионалните отговорности, свързани с практикуването на бизнес право в целия свят. Конференциите и стойностните публикации, инициирани от регионалните форуми, предоставят несравними възможности за изграждане на мрежа от контакти и професионално развитие за юристи и други свързани с правото професии.

Зоя Тодорова е изтъкнат експерт в областта на дружественото право, сливанията и придобиванията и конкурентното право и активен член на няколко международни организации. Призната е за водещ адвокат от престижни правни справочници като Chambers and Partners, Legal 500, IFLR 1000 и др.

« Предишна  Следваща »