May 28, 2021

DPC консултира продавача при придобиването на Нетуоркс-България oт БТК

Сделката включва и базирания в София доставчик на интернет и телевизия Онлайн Директ.

DPC консултира собственика на Нетуоркс-България, един от водещите доставчици на телевизия и интернет услуги в северна България, при продажбата на 100% от дяловете на компанията на БТК. Сделката включва и базирания в София доставчик на интернет и телевизия Онлайн Директ, чието придобиване от Нетуоркс преди около година също беше консултирано от нашето дружество.

Експертите на DPC съдействаха на продавача през всички етапи на преговорите и го консултираха по различни правни въпроси, включително и данъчни. Сделката беше успешно финализирана в края на април и се очаква одобрението ѝ от регулаторите.

Екипът от DPC включва адв. Христо Нихризов, съдружник и ръководител на практиката по телекомуникационно, медийно и технологично право и експерта по сливания и придобивания адв. Росица Василева.

Христо Нихризов
Съдружник

От летен стажант до съдружник в DPC, Христо Нихризов е участвал в едни от най-новаторските и значими проекти в областта на телекомуникациите и банковото и финансово право, реализирани в региона през последните 15 години.

Росица Василева
Адвокат

Росица е талантлив и състрадателен адвокат, способен да влезе в положението на клиента, за да намери решението, което най-много му подхожда. Изключителен екипен играч, тя бързо се превърна в незаменима част от екипите по трудово, корпоративно и конкурентно право.

Свързани новини

Иновативни решения и грижа за клиента.
Свържете се с нас