За DPC

Правна грижа за бизнесa

Димитров, Петров и Ко. (DPC) e българско адвокатско дружество с над 25-годишен опит, което предоставя професионално правно консултиране, експертиза и ефективни решения.

DPC е сред десетте най-престижни адвокатски кантори в България

Димитров, Петров и Ко. е посочвано като едно от най-успешните и надеждни адвокатски дружества в България от най-престижните правни класации – The Legal 500, Chambers, IFLR 1000, Who’s Who Legal.

Бъдеще с история

Ние сме на пазара от 1997 г. Нашите основатели проф. д-р Георги Димитров и Богдан Петров се стремят да бъдат не само адвокати, но и доверени съветници. За да го направят, нашите основатели изградиха кантората върху иновативна услуга с най-високо качество и техническа прецизност.

Днес, всички адвокати са лидери в своята област. Успехът на DPC се дължи на споделените ценности на нашия екип, високия морал, отдадеността и мотивацията да бъдем най-добрите.

Различна правна услуга, която дава резултати

Нашата визия е да продължим да предлагаме ефективни правни решения, съобразени с динамиката на бизнеса, като останем най-доброто място за упражняване на адвокатската професия с екип от успешни професионалисти.

Разбираме, че съвременния бизнес се променя по-бързо от всякога. В DPC прилагаме нови технологии и привличаме правилните хора за конкретния казус. Осигуряваме ефективност и привеждаме услугите си в съответствие с нуждите на нашите клиенти.

Работим с грижа и мисъл за Вашия бизнес.

Ние ценим:

  • Интегритет & лоялност
  • Емпатия, доверие и екипен дух
  • Грижа за клиенти и колеги
  • Надеждност
  • Отдаденост
  • Иновации и ефективност
  • Постоянен стремеж към развитие

Глобално присъствие

Партнираме си с най-добрите кантори по целия свят. Винаги работим с точните местни адвокати, за да гарантираме, че нашите клиенти получават възможно най-доброто ниво на обслужване във всяка юрисдикция.

Meritas

Meritas е утвърден международен алианс с над 180 правни кантори от 90 страни, предлагащи комплексни правни услуги. Чрез Meritas клиентите имат възможност лесно и бързо да установят контакт с квалифицирани правни експерти в цял свят. DPC, както и всички членове на Meritas, са длъжни да спазват високи стандартни за качество и строг етичен кодекс. Канторите в мрежата на Meritas преминават през периодични процедури по сертификация, както и оценки на удовлетвореността на клиентите.

IT IP Law Group Europe

ITIPLGE е добре свързана мрежа от правни специалисти в областта на правата на интелектуална собственост и правото на информационните технологии. ITIPLGE е личен партньор и правен интерфейс, известен със своя бърз и прям подход, като същевременно поддържа най-високите правни и професионални стандарти.

Transatlantic Law International

DPC е член на Transatlantic Law International (TALI), глобален доставчик на правни услуги, който от 23 години успешно предоставя правно обслужване в широк спектър от дисциплини на мултинационални компании и инвеститори от цял свят, търсещи растеж или преструктуриране. TALI предоставя интегрирани правни услуги в широк спектър от дисциплини в над 95 държави, като повече от 4500 консултанти от водещи независими фирми работят заедно на глобално, регионално и местно ниво, за да предоставят икономически ефективни решения по целия свят чрез иновативна платформа за услуги, ориентирана към клиента и постигането на най-добрите за него резултати.

Защото светът се промени отново. Днес.

Последни новини

Разгледайте всички новини и публикации

Намерете статии, новини и събития от DPC за темите, които ви интересуват.

Научете повече
Правна грижа за бизнеса
Сфери на дейност