October 10, 2023

DPC консултира TPXimpact Holdings при продажбата на Questers

Екип от експерти по сливания и придобивания на DPC консултира регистрираната в Обединеното кралство TPXimpact Holdings във връзка с българската страна на сделката по продажбата на дъщерните ѝ дружества Questers Resourcing и Questers Bulgaria на естонския софтуерен разработчик Nortal AS.

Услугите ни включваха още консултации относно данъчните последици, произтичащи от сделката, както по отношение на продавача, така и на служителите, притежатващи акции в неговата група. Екипът на DPC беше ръководен от Зоя Тодорова, която оглавява отдела по „Сливания и придобивания“, и включва Бояна Милчева, съдружник, Радина Томанова, старши адвокат, и Иван Александър Манев, адвокат.

Основано през 2007 г. от български и британски предприемачи, целевото дружество в сделката за 8,7 млн. Евро, се занимава с разработка на софтуер, като проектира, изгражда и управлява специализирани екипи в редица технологии и индустрии.

Експертите по сливания и придобивания на DPC бяха ангажирани и в процеса на първоначалното му придобиване от страна на TPXimpact Holdings през 2018 г.

Зоя Тодорова
Управляващ съдружник

Зоя стои в сърцето на DPC практиките по сливания и придобивания и конкурентно право, като води с невероятния си личен пример разнообразни екипи и сложни проекти.

Радина Томанова
Старши адвокат

Изгряващата звезда на отдела ни по Сливания и придобивания, Радина, предоставя първокласно правно обслужване с лъчезарна усмивка, която никога не слиза от лицето ѝ.

Свързани новини

Иновативни решения и грижа за клиента.
Свържете се с нас