March 6, 2023

Двама нови съдружници в DPC

Повишенията за тази година бяха обявени на традиционното годишно парти на DPC и от 1 март 2023 г. са вече в сила.

DPC има двама нови съдружника - доц. д-р Мартин Захариев, който неотдавна оглави практиката по интелектуална собственост, и адв. Енчо Симеонов - водещ процесуалист и специалист по медицинско право.

Имаме четирима нови старши адвокати – колегите от отдела по сливания и придобивания адв. Радина Томанова и адв. Росица Василева, адв. Яна Георгиева, която се занимава основно с интелектуална собственост и адв. Александър Георгиев от отдела по разрешаване на спорове.

Двама от нашите чудесни стажанти – София Лефтерова и Петър Стоилов станаха адвокатски сътрудници.

Повишенията за тази година бяха обявени на традиционното годишно парти на DPC и от 1 март 2023 г. са вече в сила. Те идват след внимателен анализ на професионалните резултати и личностното израстване на всеки от колегите през 2022 г.

Поздравления на всички! Продължавайте да работите (и да се забавлявате) все така страхотно!

доц. д-р Мартин Захариев
Съдружник

От своето присъединяване към екипа на DPC, Мартин не само неизменно предоставя първокласни правни съвети, но и успя да придобие академична степен „доцент“, и да се утвърди като най-продуктивния автор в кантората.

Енчо Симеонов
Съдружник

Бивш съдия и първокласен експерт по разрешаване на спорове, Енчо въплъщава в себе си изключителна почтеност и хладнокръвие, съчетани с внушителен опит в процесуалното представителство.

Свързани новини

Иновативни решения и грижа за клиента.
Свържете се с нас