Ана-Мари Еремиева

Адвокат
No

Ана-Мари е най-новият талант, който блести ярко в нашия корпоративен екип.

Ана-Мари специализира в областта на корпоративното и търговско право, трудово право, недвижими имоти, административно право, енергийно право и природни ресурси, както и съдебни спорове. Правото е нейното призвание и в досегашната си кариера тя е предоставяла широк спектър от правни услуги на различни клиенти, включително учредяване на дружества, консултации по структуриране на бизнеса и акционерни споразумения, управление на прехвърлянето на акции, решаване на въпроси, свързани със защитата на миноритарните акционери, и корпоративно финансиране. Има опит в извършването на комплексни проверки, проучвания в различни области на правото и изготвяне на правни становища.


В допълнение към обширните си правни познания, Ана-Мари се справя отлично с всички аспекти и етапи на сделките по сливания и придобивания. Тя притежава задълбочени познания и опит в провеждането на пълни комплексни проверки, сложни преговори и изготвяне на споразумения за закупуване на акции и споразумения с акционерите. Ана-Мари умее успешно да превежда клиентите през тънкостите на сделките по сливания и придобивания, като осигурява безпроблемно приключване на сделките.


През кариерата си Ана-Мари е натрупала и богат опит в подпомагането на компаниите при разработване на ефективни стратегии за наемане на работа и програми за стимулиране както на мениджъри, така и на служители. Тя познава в дълбочина процеса по въвеждане на нови служители и успешно е разработвала и прилагала цялостни програми за социални придобивки. Освен това Ана-Мари има значителен опит в дейностите по прехвърляне на служители и в преодоляване на трудностите, свързани с масовите уволнения. Нейният всеобхватен подход гарантира, че компаниите разполагат с необходимите правни насоки, за да се ориентират в сложния пейзаж на трудовото право.


Оценявайки изключителното ѝ есе по темата за върховенството на закона, Европейският регионален форум (ERF) на Международната асоциация на адвокатите (IBA) присъди на Ана-Мари престижна стипендия за участие в Годишната конференция на IBA през 2022 г., която се проведе в Маями, САЩ.

Постове на

Ана-Мари Еремиева

No items found.

Публикации

No items found.
No items found.
Представителен опит
 • Част от екипа, който консултира финансирането на Evrotrust Technologies от Фонда за капиталови инвестиции, част от групата на Българската банка за развитие, преди кръга на финансиране Серия А
 • Ключов член на екипа, който консултира DHH, базирано в Италия дружество, инвестиращо в доставчици на хостинг услуги в Централна и Източна Европа, относно придобиването на Evolink, известна българска технологична компания
 • Консултиране на няколко местни дружества при изготвянето на планове за опции за акции на служителите
 • Подпомагане на местен предприемач при придобиването на няколко предприятия в областта на печатарската индустрия

Членства в професионални организации
 • Софийска адвокатска колегия
 • Международна асоциация на адвокатите (IBA)
 • Европейски регионален форум (ERF) на IBA
 • Комитет по дружествено право, сливания и придобивания на IBA
Образование
 • Софийски университет „Св. Климент Охридски”, Юридически факултет, Магистър по право
Езици
 • Български
 • Английски
 • Испански
Награди & признания

Специалисти в областа

This is some text
This is some text inside of a div block.