Ива Белчева

Адвокатски сътрудник
No

Талантлива и преливаща от ентусиазъм, Ива оказва ценна подкрепа и трупа опит като част от екипа на DPC по корпоративно право и сливания и придобивания.

Ива се присъединява към DPC през 2019 г. чрез лятната програма за подбор на стажанти. Заради чудесната си работа и екипни качества, наскоро тя беше повишена в адвокатски сътрудник към екипа по корпоративно право и сливания и придобивания. Когато не е заета с учредяване на търговски дружества и изготвяне на становища по корпоративни въпроси, Ива с радост се присъединява и към проекти от сферите на интелектуалната собственост, разрешаването на спорове, трудово и осигурително, и медицинско и фармацевтично право. Неотдавна тя взе участие в обжалване на Наредба на Столична община във връзка с ограничения достъп на лица с увреждания до паркоместа на територията на град София.

Ива е редовен участник в разиграване на съдебни процеси и състезания по решаване на спорове. През 2020 г. нейният отбор от Юридическия факултет на Софийския университет „Св. Климент Охридски“ взе най-голямата награда и се нареди сред най-добрите отбори, печелейки Jessup - най-престижното състезание по международно право в света с участници от над 750 университета от 100 страни.

Безспорно талантлива като юрист, Ива има успешни изяви и като вокал на рок група, и е истински майстор на хорото.

Постове на

Ива Белчева

No items found.

Публикации

No items found.
No items found.
Представителен опит
Членства в професионални организации
  • Европейската асоциация на студентите по право (ELSA)
Образование
  • Софийски университет „Св.Климент Охридски“, Юридически факултет (в процес)
Езици
  • Английски
  • Немски
  • Руски
  • Български
Награди & признания

Специалисти в областа

This is some text
This is some text inside of a div block.